MENU

Leje af en Tømrer

Hvis du vil leje en tømrer kan du vælge en eller flere af de tømrere vi har til rådighed nedenfor. Finder du ikke den tømrer du lige søger? Så kontakt os så vi kan hjælpe dig.

- Klik her og book en tømrer online nu

- Skriv en mail til os med emnefeltet "leje af en tømrer"

- Ring til os på 71 74 77 97 og lad os hjælpe dig med at leje en tømrer

 

Antal:

1

Ledig fra:

12. marts 2018

Område:

Hovedstaden og Nordsjælland 

Kompetencer:

Egen bil, eget værktøj 

Beskrivelse:

Uddannet tømrer, trailerkort

 

Antal:

1

Ledig fra:

12. marts 2018

Område:

Hovedstaden og Nordsjælland 

Kompetencer:

Egen bil, eget værktøj 

Beskrivelse:

Tømrer lærling, trailerkort

 

Antal:

4

Ledig fra:

1. februar 2018

Område:

Midt- Østjylland, bl.a. Randers

Kompetencer:

Egen bil, eget værktøj 

Beskrivelse:

Eget værktøj betyder, at medarbejderen har et sæt personligt håndværktøj + skruemaskine-sæt og selv vedligeholder det. (ikke andre maskiner eller el-værktøj) inkl. Arbejdstøj og Personligt Sikkerhedsudstyr, som: Hjelm, sikkerhedsbriller, høreværn, regntøj, sikkerhedssko ol. som er krav på de fleste byggepladser.

 

  

Er flexicu et vikarbureau?

Flexicu er en helt ny måde at tænke på, så der findes ikke rigtig nogen kategori, der passer til os. Vi er på ingen måde et vikarbureau, men på den anden side kan man sige, at vi forsøger at gøre alle virksomheder til et vikarbureau.

 

Men er det så en vikar, der kommer?

Nej. Hvis du lejer en tømrer gennem flexicu er der ikke tale om en tømrer vikar. Tømreren du lejer er ansat hos et andet tømrerfirma, og det er derfor en fastansat tømrer du lejer.

 

Hvornår giver det mening at leje en tømrer?

Dette vil variere for det enkelte tømrerfirma, men flexicu er skabt på en måde så det er brugerne selv, der skaber markedet. For nogle tømrerfirmaer vil det være naturligt at leje en tømrer for en enkelt dag til en haste opgave, og for andre vil det være flere måneder af gangen, der giver mest mening.

 

Hvordan søger jeg en tømrer?

En tømrer søges på forskellige måder. Det letteste er løbende at tjekke denne side for at se, hvor mange tømrere der er til rådighed, og hvorhenne i landet tømrerne findes lige nu. For at finde den fulde information om tømrerne i forhold til pris og præcise rådighedsperiode skal du oprette dig i vores portal. Dette tager ikke mere end et par minutter, og du er meget velkommen til at kontakte os under oprettelsesprocessen.

Vi har løbende kontakt til mange tømrerfirmaer, og vi kan derfor alligevel hjælpe dig selv hvis du ikke kan finde lige den tømrer du står og mangler.

 

Hvad koster det at leje en tømrer?

Dette vil variere fra gang til gang fordi det er virksomhederne selv, der sætter prisen. I perioder, hvor der er mangel på tømrere vil prisen formentlig være relativ høj, og i perioder med overskud af tømrere vil prisen formentlig være lav. Det er dog sikkert, at vi altid kun tager et meget lavt servicegebyr (2,5%) for at skabe kontakten.

 

Hvordan lejer jeg en tømrer?

Som beskrevet indledningsvis så er der 3 enkle måder du kan leje en tømrer på. Book gennem portalen, ring til os på telefonen eller skriv til os på mail.

 

Hvornår giver det mening med udlejning af en tømrer?

Dette vil selvsagt også variere for det enkelte tømrerfirma, men det er vigtigt, at man gør sig klart, hvor længe man kan undvære sin tømrer inden man udlejer ham. Baggrunden for dette er bl.a., at det lejende tømrerfirma forventer at tømreren kan bruges i hele perioden.

 

Hvordan udlejer jeg en tømrer?

Du udlejer en tømrer gennem systemet. Først opretter du den relevante tømrer du vil udleje, tilføjer de kompetencer han/hun har og derefter kan du lægge tømreren til udlejning i den periode og til den pris du ønsker. Du er selvfølgelig altid meget velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du sidder fast under udleje processen.  

 

Hvilken pris er rimelig?

Det korte svar er den pris et andet tømrerfirma vil betale. Flexicu er skabt for at man i perioder med nedgang i ordrer kan få dækket alle eller dele af sine lønomkostninger fordi andre har brug for arbejdskraften. Det bedste råd er at prøve sig frem og finde en pris, hvor man selv føler man får dækket nok af sine udgifter, men at det samtidigt er rimeligt for et andet tømrerfirma at betale prisen.

 

Kontakt os!

Husk du altid kan kontakte os. Vi svarer døgnet rundt.

 

Book en kvalificeret vikar nu!
Vil du vide mere eller booke en vikar så ring eller skriv til os nu. Vi sidder klar.
Kontakt os
71 74 77 97
Nyheder
15 okt 2018
Vikarbureauer – sikke en vækst i vikarer!
Vi har i flexicu kigget lidt nærmere på vikarbranchen, brug af vikarer og tallene bag. Læs med her og find ud af om brugen af vikarbureauer og vikarer er højere end før finanskrisen
17 maj 2018
Er flexicu fremtidens vikarbureau?
Vi bliver ofte spurgt, hvorvidt vi anser os selv for værende et vikarbureau. Selv om vi har visse ligheder med et vikarbureau, kan vi dog på ingen måde sammenlignes med et traditionelt vikarbureau. Til gengæld mener vi, at det er mere nærliggende at kalde os fremtidens vikarbureau. Læs videre og find ud af hvorfor.
17 maj 2018
Øget fleksibilitet hos selvstændige
Nyt firma skaber øget fleksibilitet hos selvstændige i Smørum, Ballerup og omegn
Flexicu - fremtidens vikarbureau
Flexicu er den nye udfordrer til vikarbureauer forstået på den måde, at vi vil gøre alle virksomheder til et vikarbureau og alle medarbejdere til en vikar. Det lyder måske slemt, men det er det faktisk ikke. Læs mere om idéen i en af vores mange artikler om vikarbranchen og vikarbureauer, eller kontakt os på telefon eller email.